Workshop Verhalende Journalistiek in St Erme

Eind 2014 verscheen het Handboek Verhalende Journalistiek dat ik met Wim de Jong schreef. Veel mooie reacties mogen ontvangen. Het zette menigeen aan tot het schrijven van betere verhalen.

Nu ik al twee jaar af en toe bij kranten (Persgroep, FD, NDC) en universiteiten cursussen geef, komen er vragen van freelancers. Of ik ook voor de sappelende zzp’er zoiets doe.

Niets vind ik leuker. Dus is dit mijn aanbod. Vijf dagen en nachten in een Noord-Frans kunstenaarsklooster, incl. ontbijt, lunch en avondmaal en een eenpersoons kamer. Vijf dagen workshop over storytelling. Zweten en zwoegen op structuur, compositie, toon en stijl. En daarna nog zes maanden 1 op 1 persoonlijke begeleiding (tenminste twee uur per maand).

Werk je aan een boek? Wil je eindelijk die longread maken? Of gewoon met betere verhalen aanhaken bij de groeiende belangstelling voor het mooiste journalistieke genre dat er is?

Neem een week vrij en stuur me een berichtje. Dan vertel ik wat het kost. Of vertel het een collega.

Henk Blanken

henkblanken@gmail.com